M.J. (Martine) Millet

“Excellente service en van buiten naar binnen”

Zo lang ik me kan herinneren heb ik een passie voor gastvrijheid met oprechte aandacht en excellente service. Juristen hebben een inhoudelijke focus en zijn in de eerste plaats gericht op het leveren van juridische kwaliteit. Met mijn passie breng ik binnen de advocatuur een “frisse” blik op dienstverlening. Ik zorg ervoor dat de gastvrijheid binnen Yspeert haar brede dienstverlening ook de juiste aandacht krijgt. Ik verifieer of ons kantoor de hoge verwachtingen van onze cliënten waar maakt en of er ruimte is om die verwachtingen nog verder te overtreffen. Ik adviseer van de wijze waarop we concreet met onze cliënten omgaan in de dossiers tot en met de gastvrijheid die de cliënt ervaart als zij te woord wordt gestaan of op kantoor wordt ontvangen.

Uiteraard is een kantoor niets zonder haar klanten. Om die reden haal ik bij Yspeert de buitenwereld graag naar binnen: Waar is in de markt daadwerkelijk behoefte aan en waar liggen voor Yspeert dan kansen? Welke rol zou Yspeert in de markt kunnen en moeten spelen? Als business developer heb ik een vrije rol en verbind ik de buitenwereld met Yspeert en Yspeert met de buitenwereld.

Daarnaast steek ik mijn tomeloze energie in de profilering van het kantoor. Yspeert doet iets bijzonders binnen de wereld van de advocatuur. Anders dan bij andere kantoren wordt de klant niet zo zeer door een individuele advocaat bediend, maar door team Yspeert. Toen ik binnen Yspeert zag hoe dat team was vormgegeven en wat daarin de meerwaarde is voor de klant, vond ik meteen dat daar in de uitingen veel meer aandacht voor moest worden gevraagd. Mijn collega’s niet alleen excellente dienstverlening laten leveren, maar hen daarover ook laten vertellen en het gesprek met de markt aan laten gaan. Dat is mijn doel.

Yspeert advocaten heeft een moderne visie op de advocatuur en een prachtig daadkrachtig team. Er worden doorlopend nieuwe producten ontwikkeld en de dienstverlening kan altijd nog beter. Ruimte voor de frisse blik en de nieuwe ideeën, dat past bij mij.

Martine heeft ruim 25 jaar ervaring in de zakelijke dienstverlening en in de gastvrijheidsindustrie. Zo was zij in o.a. restauranteigenaar en manager marketing en sales. Ook was ze medeorganisator van SMC050 en oprichter van Gastvrij050. Daarnaast is ze medeoprichter van het VTO, een netwerk voor ondernemende vrouwen die geloven in delen en verbinden.

Publicaties van Martine

Publicaties van Martine Millet