sluiten, terug naar team pagina
L. (Loesine) Kret

Jurist

‘Goed luisteren naar de cliënt om het beste resultaat te kunnen behalen’

Ik ben gewend juridische vraagstukken pragmatisch en creatief op te lossen, waarbij het belang van cliënten altijd centraal staat. Je moet daarvoor goed naar cliënten luisteren, maar ook goed kunnen communiceren. Als dochter van immigranten, ken ik als geen ander het belang van goede communicatie. Zeggen wat je bedoelt in een duidelijke, heldere taal, is belangrijk. Ook om cliënten met juridische vraagstukken zoveel mogelijk het gevoel van betrokkenheid te geven. Ik ben dan ook iemand die cliënten zoveel mogelijk duidelijkheid probeert te verschaffen en ervoor zorgt dat geen vragen onbeantwoord blijven. Helder en betrokken, daar sta ik voor.

Loesine Kret heeft haar bachelor aan de Hanzehogeschool Groningen behaald en is momenteel bezig met het afronden van haar Master Rechtsgeleerdheid, afstudeerrichting privaatrecht. Zij heeft naast het volgen van haar studie werkervaring opgedaan bij een grote rechtsbijstandsverzekeraar en letselschadekantoor.

Zoekt u een letselschade advocaat? Kijk dan ook op de site van Yspeert letselschade.  Ons advocatenkantoor adviseert slachtoffers en helpt hun schade vergoed te krijgen. Bij ons is het eerste gesprek altijd kosteloos. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies of voor meer informatie over de te nemen stappen. 

Publicaties van Loesine

Publicaties van Loesine Kret