Sluiten, terug naar team pagina

Merel Snijder

Marketing & Communicatie

'Alles met zorg en aandacht'

In 2016 ben ik als debiteurenbeheerder gestart bij Yspeert advocaten om vanuit deze rol orde op zaken te stellen op de debiteurenadministratie en facturatieproces. Omdat mijn organisatie skills goed ontwikkeld zijn heb ik mij naast mijn financiële taken altijd bezig gehouden met de organisatie van klantevenementen en team activiteiten.

Ik ben nu al een aantal jaren geleden binnen de organisatie een nieuwe uitdaging aangegaan en ben ik verantwoordelijk voor de marketing en communicatie. In deze rol kan ik mijn kennis van de organisatie uitstekend combineren met mijn organisatietalent en mijn gevoel voor dienstverlening en zo een goede bijdrage leveren aan de ambities van Yspeert.

Merel studeerde HBO Sociaal Juridische Dienstverlening aan de Hanzehogeschool Groningen en behaalde in 2003 haar Bachelor. Voordat zij in 2016 bij Yspeert advocaten kwam te werken, werkte Merel enkele jaren als juridisch medewerkster voor een aantal noordelijke gerechtsdeurwaarders. Zij gaf in eerste instantie binnen onze organisatie vorm aan de debiteurenafdeling en werd al snel onze duizendpoot. Vanaf 2021 is Merel onze bevlogen collega op de afdeling Marketing & Communicatie.