mr. J.P. (Jan Pieter) Kleefstra

‘Mijn werkwijze kenmerkt zich door een proactieve en daadkrachtige opstelling. Kwaliteit geeft de doorslag’

De no-nonsense-mentaliteit van Yspeert past bij mij. Gewoon normaal doen en er vol voor gaan. Ik ben een doorzetter, die altijd voor het hoogst haalbare gaat. Een snelle, doelgerichte denker die samen met mijn cliënt probeert complexe zaken tot de kern terug te brengen en op een creatieve wijze op te lossen. Ik hecht daarbij sterk aan het ambacht van mijn vak. Geen omhaal van woorden, maar klare taal. Kernachtig formuleren, maar wel een beetje bloemrijk als het kan.

Mede vanwege mijn ervaring als bedrijfsjurist ben ik in staat om een probleem vanuit verschillende invalshoeken te benaderen. Je overziet daardoor alle relevante facetten van de zaak. Dit leidt tot een snel en gedegen oordeel over de uitgangspositie en de kansen van de betrokken partijen.

Als groot sportliefhebber ben ik geregeld op het voetbalveld te vinden. Mijn mentaliteit daar uit zich ook in mijn werk. Ik ben fanatiek, maar houd van fair play. Ik wil graag winnen, maar vind het ook belangrijk dat partijen elkaar na afloop de hand schudden.

Geboren en getogen Groninger Jan Pieter Kleefstra volgde na zijn rechtenstudie in Groningen onder meer de Beroepsopleiding bedrijfsjuristen aan de Katholieke Universiteit Nijmegen en de Grotius specialisatieopleiding Onroerendgoedrecht. Hij werkte voor verschillende advocatenkantoren in Noord-Nederland en als bedrijfsjurist op een accountantskantoor. Jan Pieter is lid van de Vereniging Vastgoed Juristen (VVJ) in Utrecht.

Publicaties van Jan Pieter

Publicaties van Jan Pieter Kleefstra