mr. A.J. (Arianne) Klok

‘Twijfelen mag, aarzelen niet’

Ik ben opgegroeid in een ondernemersgezin, weet wat hard werken is en ken het belang van kwaliteit. Ik hanteer een realistische aanpak, ben proactief. Eerst doe ik wat móet gebeuren, kom snel tot de kern van de zaak. Daarna bekijk ik wat mógelijk is, met veelal als resultaat een oplossing waar de klant zelf nog niet aan gedacht had. Ik haal er voldoening uit om mensen te helpen waar zij vastlopen. Snel uitzoeken hoe het juridisch zit, een helikopterview bieden en de emoties heel even naar de achtergrond verwijzen.

De commerciële praktijk van Arianne Klok is gericht op de rechtsgebieden vastgoed en ondernemingsrecht. Haar cliënten zijn startende en gevestigde ondernemers, zorginstellingen, vastgoedeigenaren, verhuurders en huurders van woon- en/of bedrijfsruimte. Ze houdt zich bezig met het adviseren of procederen, opzetten van of beëindigen van diverse contracten, zoals bijvoorbeeld commerciële samenwerkingen, samenwerkingen op het onderwerp Scheiden van Wonen en Zorg, of Bestuurlijk aanbesteden in het sociaal domein. Arianne denkt met klanten mee op operationeel en managementniveau, overziet processen en streeft naar efficiëntievoordeel.

Arianne Klok BBA (Bachelor Bedrijfskunde) is advocaat sinds 2008. Naast Bedrijfskunde studeerde zij Nederlands Recht aan de Rijksuniversiteit Groningen, met als specialisaties Privaatrecht en Bedrijfsrecht. Arianne heeft ervaring als bedrijfsjurist bij NDC-VBK de uitgevers (o.a. Dagblad van het Noorden en Leeuwarder Courant) en was nauw betrokken bij de ISO-certificering van haar vorige advocatenkantoor.

Arianne Klok bekleedt diverse bestuursfuncties waarin zij vaak vanuit commerciële en juridische invalshoek beleid uitzet en organiseert. Zij maakt deel uit van het bestuur van AOV Oranje Nassau en Stichting Help Direct. Zij is actief en betrokken bij diverse netwerken, zoals de Commercieele Club Groningen, Sociëteit Ventus en Vastgoedsociëteit Wildverband. Arianne is lid Vastgoed Belang en van de Adviescommissie van Dialogical Coaching netwerk (DCn). Daarnaast is Arianne jarenlang als docent betrokken geweest bij de Ondernemersacademie Groningen.

Publicaties van Arianne

Publicaties van Arianne Klok