yspeert

Bij Yspeert advocaten houden we van no-nonsense. Wij zijn doortastend, direct, creatief en transparant. En bovenal gelijkwaardig aan elkaar.

Snel schakelen en toewerken naar oplossingen. Dat is wat u als opdrachtgever wilt. Met onze juridische kijk op zaken staan wij u graag terzijde, als een volwaardige sparringpartner. En als een adviseur die keuzes durft te maken, want niet voor niets noemen wij ons advocaten met lef.

Op tal van rechtsgebieden komen onze klanten steeds vaker in aanraking met complexe wet- en regelgeving. Yspeert advocaten is daarom zowel belangenbehartiger, vraagbaak, klankbord als adviseur.

advocaten met lef

Onze juristen zijn stuk voor stuk eigenzinnige en gepassioneerde persoonlijkheden. Ze vullen elkaar aan. Zo vormen deze advocaten met lef samen een hecht team. Dat ziet u terug in onze aanpak.

kantoren in Groningen, Drachten en Emmen

Yspeert werkt met circa 25 advocaten vanuit kantoren in Groningen, Drachten en Emmen. Een team van juridisch specialisten staat tot uw beschikking, met als doel uw verwachtingen te overtreffen.