M.J. (Martine) Millet

marketing manager

‘Ik vind het lekker om zaken met een frisse blik te bekijken’

Zo lang ik me kan herinneren heb ik een passie voor excellente service, mensen blij maken en dialoog. Gastvrijheid! Thuis geniet ik van samenzijn. Ik ben dol op lekker eten, lang tafelen en de tijd nemen voor mooie gesprekken.

Ik ben een doener die graag de mouwen opstroopt. Ik hou van vernieuwen en van de beste zijn; een 10 met een plaatje. En ik vind het lekker om zaken met een frisse blik te bekijken.

Deze ruimte krijg ik als manager marketing en communicatie bij Yspeert advocaten. Mijn voornaamste focus ligt op de zichtbaarheid van de drie vestigingen, zowel online als offline. Er ligt een heldere visie op de toekomst, maar hoe draag je die uit? Hoe willen we gezien worden en welke ondernemers kunnen wij bij uitstek goed helpen? Door in gesprek te gaan en in te zetten op langetermijnrelaties en strategische partnerschappen kunnen we nog beter laten zien waar we goed in zijn.

Martine heeft ruim 25 jaar ervaring in de zakelijke dienstverlening en in de gastvrijheidsindustrie. Ze was onder meer intercedent, restauranteigenaar en salesmanager. Zo was ze medeorganisator van SMC050 en is ze oprichter van Gastvrij050.  Daarnaast is ze medeoprichter van het VTO, een netwerk voor ondernemende vrouwen die geloven in delen en verbinden. Martine is lid van het MT van Yspeert advocaten en verantwoordelijk voor de marketing en communicatie.

Publicaties van Martine

Publicaties van Martine Millet