mr. W.K.M. (Maartje) Zwikker

‘een geschil is er sneller dan je denkt’

Als advocaat onderscheid ik mij dan door snel te schakelen. Ik ben niet bang om het initiatief te nemen en mijn cliënt te leiden door de wirwar van regelgeving en formele vereisten. Ik streef hierbij altijd naar teamwork met mijn cliënt, zodat deze op de hoogte blijft van de status van zijn dossier en ik goed in de gaten kan houden welk belang de cliënt heeft. Een geschil is er sneller dan je denkt. Dat geldt zeker voor ondernemers, die veel zakelijke transacties hebben. Benaderbaarheid en bereikbaarheid staan bij mij daarom hoog in het vaandel. Korte lijnen, duidelijke communicatie en een eerlijk advies, daar sta ik voor.

Ik heb altijd al een brede interesse gehad. Ik lees veel, stel veel vragen en luister goed naar de mensen om mij heen. Altijd op zoek naar de achterliggende redenen.  Ik focus mij op de achtergronden van een geschil of een probleem, in plaats van direct naar de oplossing te sprinten. Een goede advocaat ondersteunt namelijk niet alleen in het creëren van oplossingen, maar moet ook een sparringpartner zijn in het beheersen van risico’s voor de toekomst.

Maartje studeerde Nederlands Recht aan de Rijksuniversiteit Groningen. Zij heeft ervaring opgedaan als juridisch adviseur bij verschillende overheidsinstanties en werkte enige tijd als bedrijfsjurist. Maartje is sinds 2018 verbonden aan Yspeert Advocaten in Emmen, waar zij zich richt op ondernemerszaken, voornamelijk op het gebied van arbeidsrecht, contractenrecht en insolventierecht.

Publicaties van Maartje

Publicaties van Maartje Zwikker