Kom jij in ons team? Wij doen het anders!

Yspeert advocaten is een snel groeiend advocatenkantoor (met meer dan 30 juristen) of beter gezegd juridisch dienstverlener met een moderne visie op de advocatuur.

Wij doen het anders.
Wij kiezen voor een kwalitatief hoogwaardige en samenwerkende organisatie waarbij iedereen doet waar hij of zij in uitblinkt. Alles draait bij Yspeert om tevreden klanten, tevreden medewerkers en teamresultaat. Geen urendruk maar vertrouwen in elkaar en in elkaars kunnen.
Waarom kantoorgenoot Elzelou Grit twee jaar geleden de overstap naar Yspeert advocaten maakte:

“Een frisse kijk op de advocatuur. Yspeert waardeert haar medewerkers vanwege hun specifieke toegevoegde waarde voor het kantoor als geheel. Niet de persoonlijke omzet van een individuele advocaat of jurist, maar juist samenwerking met collega’s in het belang van de klant en innovatieve bijdragen aan het kantoorsucces zijn daarbij doorslaggevend. Bij Yspeert ervaar ik de vrijheid een eigen praktijk te bouwen, op een manier die voor klanten goed voelt. Hier word ik niet top-down aangestuurd of geremd in mijn ambities.”
Sluit dit ook aan bij jouw ambities? Solliciteer dan direct op één van onze vacatures!

Vacatures

Open sollicitatie

Ben je gespecialiseerd in een ander rechtsgebied? Yspeert Advocaten is doorlopend op zoek naar talent ter versterking van haar team. Wij maken graag ruimte voor getalenteerde advocaten.

Stuur gerust een open sollicitatie naar Sander Vos s.vos@yspeert.nl of bel 050- 314 42 80.

Uw eerste aanspreekpunt:

Sander Vos

Sander is sinds 2007 actief als advocaat en curator. Hij heeft als curator vele faillissementen behandeld en afgewikkeld en heeft als advocaat ruime (proces)ervaring op het terrein van het goederen- en verbintenissenrecht. Sander heeft met name veel ervaring met het opstellen en beoordelen van contracten, het aangaan en afwikkelen van financieringen en het vestigen en uitwinnen van zekerheden (zoals borgtochten, pandrechten en hypotheekrechten). Daarnaast begeleidt Sander doorlopend aandeelhouders bij zowel het opstarten als ontvlechten van samenwerkingen en adviseert hij veel over herstructureringen en overnames.

050 207 16 20 +31 (0) 6 558 945 77 s.vos@yspeert.nl