Start je carrière bij Yspeert advocaten

 

Yspeert advocaten, met meer dan 30 advocaten en juristen, is een toonaangevend advocatenkantoor in het Noorden. Onze vestigingen zijn in Groningen (Groningen), Friesland (Drachten) en Drenthe (Emmen). Wij zijn zakelijke pro-actieve dienstverleners.

Onze cliënten willen geen dossier gerichte adviezen, maar een advocaat of jurist die de juiste context van de ondernemer of organisatie begrijpt en in staat is om strategisch mee te denken. Wij zijn sterk in teamwerk, waarbij wij onderling veel samenwerken om onze cliënten te voorzien van de beste dienstverlening. Daarin, durven we wel te zeggen, zijn wij uniek.

In onze opleiding is naast veel aandacht voor grondige juridische kennis, veel aandacht voor skills die jou in staat stellen om onze visie op dienstverlening te kunnen omarmen. Beginnende advocaten lopen een aantal weken stage bij de cliënt om vaardigheden op te doen die onmisbaar zijn voor het vak van advocaat in de huidige tijd. Wij zien onze jonge mensen graag een tijdje “inhouse” bij de cliënt. We hebben veel aandacht voor communicatie en strategische oplossingen maar ook voor samenwerken, met collega’s en met cliënten.

Wij zijn voortdurend op zoek naar juridisch talent. Spreekt de visie van Yspeert advocaten je aan? Stuur dan je open sollicitatie naar Maryvonne Onstenk (m.onstenk@yspeert.nl)

Uw eerste aanspreekpunt:

Aanspreekpunt

Wouter Leerink

Wouter Leerink deed de Master privaatrecht en ondernemingsrecht aan de Rijksuniversiteit Groningen. Sinds 2010 heeft Wouter zich bij Yspeert gespecialiseerd in het bouw-, contracten- en ondernemingsrecht. Verder is Wouter actief als lid van de Junior Kamer Groningen (JCI), de Jongeren Commercieele Club Groningen (JCC), de Commercieele Club Groningen (CCG) en de Vereniging voor Bouwrecht-Advocaten (Vbr-A).