Advocatenkantoor Groningen

Op ons advocatenkantoor in Groningen staan onze juridisch specialisten voor u klaar.

Op ons kantoor aan de rand van Groningen, langs de A7 werken onze juridische experts, advocaten en juristen, dagelijks aan cases voor onderneming, overheid, non-profit organisatie en particulier.

Wij maken graag een afspraak met u. Wilt u liever eerst enkel een telefonisch consult, belt u dan gerust met onze advocaten en juristen. Door onze branchegerichte kennis van onze specialisten kunnen wij u vaak telefonisch al erg ver op weg helpen. Belt u gerust met onze advocaten en experts in Groningen.

Yspeert advocaten

Groningen

Bezoekadres
Eemsgolaan 17
9727 DW Groningen

info@yspeert.nl
+31 50 314 42 80

fax +31 50 312 49 85

Postadres
Postbus 1182
9727 DW

kvk: 01120066

Uw eerste aanspreekpunt:

mr. R.H.E. (Ruth) Pruim

Als er een probleem is, moet je je schouders eronder zetten. Ervoor willen gaan en betrokken zijn. Ik denk dat cliënten mijn drive ook voelen. Ik ben oplossingsgericht en wind er meestal geen doekjes om. Dat is ook wel eens confronterend, maar ik geloof erin dat bedrijf, mens en proces daarbij gebaat zijn. Ik denk als ondernemer, heb die ervaring en houd van de dynamiek. Het stelt me in staat om over de bredere context van een case met een cliënt mee te denken. “Niet je punt willen maken maar een oplossing bieden, daar is de cliënt bij gebaat”.