Rens Barendregt met pensioen

  • event09-07-2020
  • schedule13:49
  • personMarco
  • timer0 minuten

Rens Barendregt geniet per 1 juli jl. van zijn pensioen. Rens is sinds 1991 verbonden aan Yspeert advocaten en heeft zich gespecialiseerd in het ondernemingsrecht.

Rens heeft met zijn betrokkenheid en deskundigheid veel betekend voor Yspeert advocaten en haar cliënten. Wouter Leerink is het aanspreekpunt voor nog lopende zaken.

Uw eerste aanspreekpunt:

Martine Millet

Zo lang ik me kan herinneren heb ik een passie voor gastvrijheid met oprechte aandacht en excellente service. Juristen hebben een inhoudelijke focus en zijn in de eerste plaats gericht op het leveren van juridische kwaliteit. Met mijn passie breng ik binnen de advocatuur een “frisse” blik op dienstverlening. Ik zorg ervoor dat de gastvrijheid binnen Yspeert haar brede dienstverlening ook de juiste aandacht krijgt. Ik verifieer of ons kantoor de hoge verwachtingen van onze cliënten waar maakt en of er ruimte is om die verwachtingen nog verder te overtreffen. Ik adviseer van de wijze waarop we concreet met onze cliënten omgaan in de dossiers tot en met de gastvrijheid die de cliënt ervaart als zij te woord wordt gestaan of op kantoor wordt ontvangen.