Yspeert advocaten heeft vanwege de coronacrisis maatregelen genomen in verband met de veiligheid van haar cliënten en medewerkers.

  • event16-03-2020
  • schedule13:18
  • timer1 minuut
In lijn met de kabinetsmaatregelen van 15 maart 2020 werken onze advocaten waar mogelijk thuis. Zij zijn, via het gewone kantoornummer en hun mobiele nummers, onverminderd bereikbaar en staan u ook in verband met vragen rondom de coronacrisis graag bij.

Onze kantoren zijn geopend. Besprekingen vinden zoveel mogelijk op afstand plaats, waar mogelijk met behulp van een videoverbinding via bijvoorbeeld Skype of FaceTime.

Met deze maatregelen beogen we mee te helpen om de verspreiding van het virus tot staan te brengen, zonder dat het ten koste gaat van ons niveau van dienstverlening.

Deze maatregelen gelden vooralsnog tot 28 april 2020.

 

Update, donderdag 19 maart: Sluiting van rechtbanken, gerechtshoren en bijzondere colleges

De rechtbanken, gerechtshoven en bijzondere colleges zijn gesloten om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. In principe valt de behandeling van rechtszaken stil tot en met 6 april. Maar er zijn urgente zaken die niet kunnen wachten omdat dat raakt aan de rechten van rechtzoekenden en verdachten.

Hier vindt u een overzicht van die urgente zaken. Twijfelt u na het lezen nog of uw zaak doorgaat of niet, neem dan gerust contact met ons op.