Update | Tijdelijke huurcontracten kunnen verlengd worden tot 1 november

  • event02-09-2020
  • schedule11:42
  • timer1 minuut

Eerder schreven we al over de “Tijdelijke wet verlenging tijdelijke huurcontracten”. Tijdelijke huurovereenkomsten konden verlengd worden tot 1 september 2020 en deze periode is nu verlengd vanwege de aanhoudende coronamaatregelen.

De verlenging geldt voor tijdelijke huurcontracten woonruimte die uiterlijk 31 augustus 2020 afliepen. Ook kunnen huurcontracten die al waren verlengd nogmaals worden verlengd tot 1 november 2020. Huurders krijgen door deze verlenging meer ruimte om op zoek te gaan naar een nieuwe woning.

Bent u benieuwd of de woonruimte die u (ver)huurt in aanmerking komt voor deze tijdelijke verlenging? Volg dan de beslisboom.

Heeft u naar aanleiding van deze update nog vragen? Neem dan contact op met Kristien Croezen.

Geschreven door:

Kristien Croezen

Als kind was ik erg nieuwsgierig. Ik zaagde volwassenen overal over door, wilde precies weten waarom iets gebeurde en hoe iets in elkaar zat. Die lijn heb ik in mijn werk doorgetrokken. Altijd wil ik exact achterhalen waar het pijnpunt zit, om daar vervolgens een concrete oplossing voor te bedenken. Het mooie aan het recht vind ik dat er altijd twee kanten van een verhaal zijn. Tegenover de cliënt wil ik eerlijk zijn over de risico’s die kleven aan zijn kant van de zaak. Geen gouden bergen beloven. Een geschil kan een cliënt behoorlijk dwars zitten en bezighouden. Ik vind het daarom belangrijk om goed bereikbaar te zijn om zo snel mogelijk het verhaal van de cliënt aan te horen en daarop in te kunnen springen.

Als kind was ik erg nieuwsgierig. Ik zaagde volwassenen overal over door, wilde precies weten waarom iets gebeurde en hoe iets in elkaar zat. Die lijn heb ik in mijn werk doorgetrokken. Altijd wil ik exact achterhalen waar het pijnpunt zit, om daar vervolgens een concrete oplossing voor te bedenken. Het mooie aan het recht vind ik dat er altijd twee kanten van een verhaal zijn. Tegenover de cliënt wil ik eerlijk zijn over de risico’s die kleven aan zijn kant van de zaak. Geen gouden bergen beloven. Een geschil kan een cliënt behoorlijk dwars zitten en bezighouden. Ik vind het daarom belangrijk om goed bereikbaar te zijn om zo snel mogelijk het verhaal van de cliënt aan te horen en daarop in te kunnen springen.

Klik voor meer binnnen de categorie
Neem contact op

Klik hier voor het het privacybeleid van Yspeert advocaten n.v.