Update | Tijdelijke huurcontracten kunnen verlengd worden tot 1 november

  • event02-09-2020
  • schedule11:42
  • timer0 minuten

Eerder schreven we al over de “Tijdelijke wet verlenging tijdelijke huurcontracten”. Tijdelijke huurovereenkomsten konden verlengd worden tot 1 september 2020 en deze periode is nu verlengd vanwege de aanhoudende coronamaatregelen.

De verlenging geldt voor tijdelijke huurcontracten woonruimte die uiterlijk 31 augustus 2020 afliepen. Ook kunnen huurcontracten die al waren verlengd nogmaals worden verlengd tot 1 november 2020. Huurders krijgen door deze verlenging meer ruimte om op zoek te gaan naar een nieuwe woning.

Bent u benieuwd of de woonruimte die u (ver)huurt in aanmerking komt voor deze tijdelijke verlenging? Volg dan de beslisboom.

Heeft u naar aanleiding van deze update nog vragen? Neem dan contact op met Arianne Klok.

Uw eerste aanspreekpunt:

Arianne Klok

Ik ben opgegroeid in een ondernemersgezin, weet wat hard werken is en ken het belang van kwaliteit. Ik hanteer een realistische aanpak, ben proactief. Eerst doe ik wat móet gebeuren, kom snel tot de kern van de zaak. Daarna bekijk ik wat mógelijk is, met veelal als resultaat een oplossing waar de klant zelf nog niet aan gedacht had. Ik haal er voldoening uit om mensen te helpen waar zij vastlopen. Snel uitzoeken hoe het juridisch zit, een helikopterview bieden en de emoties heel even naar de achtergrond verwijzen.

Klik voor meer binnnen de categorie