Kom jij in ons team? Wij doen het anders!

  • event16-03-2020
  • schedule11:49
  • timer1 minuut
 
 
 


Yspeert advocaten is een snel groeiend advocatenkantoor (met meer dan 30 juristen) of beter gezegd juridisch dienstverlener met een moderne visie op de advocatuur.
 

 

Wij doen het anders.

Wij kiezen voor een kwalitatief hoogwaardige en samenwerkende organisatie waarbij iedereen doet waar hij of zij in uitblinkt. Alles draait bij Yspeert om tevreden klanten, tevreden medewerkers en teamresultaat. Geen urendruk maar vertrouwen in elkaar en in elkaars kunnen.

Waarom kantoorgenoot Elzelou Grit twee jaar geleden de overstap naar Yspeert advocaten maakte:

 

"Een frisse kijk op de advocatuur. Yspeert waardeert haar medewerkers vanwege hun specifieke toegevoegde waarde voor het kantoor als geheel. Niet de persoonlijke omzet van een individuele advocaat of jurist, maar juist samenwerking met collega’s in het belang van de klant en innovatieve bijdragen aan het kantoorsucces zijn daarbij doorslaggevend. Bij Yspeert ervaar ik de vrijheid een eigen praktijk te bouwen, op een manier die voor klanten goed voelt. Hier word ik niet top-down aangestuurd of geremd in mijn ambities." 

Sluit dit ook aan bij jouw ambities? Solliciteer dan direct op één van onze vacatures!


 


Vacatures


Open sollicitatie

Ben je gespecialiseerd in een ander rechtsgebied? Yspeert Advocaten is doorlopend op zoek naar talent ter versterking van haar team. Wij maken graag ruimte voor getalenteerde advocaten.

Stuur gerust een open sollicitatie naar Sander Vos s.vos@yspeert.nl of bel 050- 314 42 80.

Uw eerste aanspreekpunt:

Sander Vos

Als advocaat en curator ervaar ik tegen welke problemen ondernemers kunnen aanlopen bij het besturen van hun bedrijf. Bij mijn advisering houd ik altijd het (echte) belang van mijn cliënten voor ogen. Een ondernemer wil een oplossing die bedrijfseconomisch optimaal is; dus zo veel mogelijk opbrengsten, tegen zo weinig mogelijk kosten. Gelijk krijgen na een langdurige en kostbare procedure valt hier lang niet altijd onder.