Kom jij in ons team? Wij doen het anders!

  • event11-03-2020
  • schedule11:13
  • timer1 minuut

Yspeert advocaten is een snel groeiend advocatenkantoor (met meer dan 30 juristen) of beter gezegd juridisch dienstverlener met een moderne visie op de advocatuur.

Wij doen het anders

Wij kiezen voor een kwalitatief hoogwaardige en samenwerkende organisatie waarbij iedereen doet waar hij of zij in uitblinkt. Alles draait bij Yspeert om tevreden klanten, tevreden medewerkers en teamresultaat. Geen urendruk maar vertrouwen in elkaar en in elkaars kunnen.

Waarom kantoorgenoot Frouke Douma voor Yspeert advocaten koos:

Kom jij in ons team? Wij doen het anders!
“Ik wilde mij verder specialiseren en Yspeert staat bekend om haar kwaliteit. In deeltijd werk ik aan een promotieonderzoek en daarvoor krijg ik alle ruimte. Daarnaast sprak het team mij aan. Het zijn zeer ambitieuze mensen die elke dag op topniveau werken maar ook veel voor elkaar over hebben. Vooral doen waar je goed in bent, en laten waar je niet goed in bent. Daar is hier de ruimte voor. En dat allemaal in het noorden van het land.”

Sluit dit ook aan bij jouw ambities? Solliciteer dan direct op één van onze vacatures!

Vacatures


Open sollicitatie

Ben je gespecialiseerd in een ander rechtsgebied? Yspeert Advocaten is doorlopend op zoek naar talent ter versterking van haar team. Wij maken graag ruimte voor getalenteerde advocaten.

Stuur gerust een open sollicitatie naar Sander Vos s.vos@yspeert.nl of bel 050- 314 42 80.

Uw eerste aanspreekpunt:

Sander Vos

Als advocaat en curator ervaar ik tegen welke problemen ondernemers kunnen aanlopen bij het besturen van hun bedrijf. Bij mijn advisering houd ik altijd het (echte) belang van mijn cliënten voor ogen. Een ondernemer wil een oplossing die bedrijfseconomisch optimaal is; dus zo veel mogelijk opbrengsten, tegen zo weinig mogelijk kosten. Gelijk krijgen na een langdurige en kostbare procedure valt hier lang niet altijd onder.