Corona | Online spreekuur voor (ver)huurders

  • event07-04-2020
  • schedule09:43
  • timer1 minuut

Gratis online spreekuur voor (ver)huurders

Speciaal voor (ver)huurders van zakelijk vastgoed (winkelruimte/kantoorruimte) organiseren wij op donderdag 16 april a.s. om 15.00 uur een gratis online spreekuur over de gevolgen van het coronavirus voor uw huurcontract(en). Mag een wijziging van de huurprijs gevraagd worden? Mag betaling van de huur worden uitgesteld nu uw bedrijf gesloten is op last van de overheid? En wat mag u in deze vreemde tijden van uw wederpartij verwachten?

Tijdens het spreekuur gaan onze advocaten Frouke Douma en Jan-Gerrit Meijerink, direct in op vragen die leven bij (ver)huurders. Zowel Frouke als Jan-Gerrit staan met regelmaat (ver)huurders bij in deze zaken en denken graag met u mee.

Praktisch
Datum: donderdag 16 april 2020
Tijdstip: 15.00 – 16.00 uur

Wij verzorgen dit spreekuur met de online tool ZOOM. U kunt deelnemen aan deze meeting door u op te geven via het mailadres academy@yspeert.nl.

U kunt zich aanmelden tot donderdag 16 april 14.00 uur. Na aanmelding ontvangt u de toegangscode voor deze meeting.

Zet u dit spreekuur alvast in uw agenda?

Uw eerste aanspreekpunt:

Frouke Douma

Als zeiler kies ik een strategie en tactiek om de juiste bestemming te bereiken. De wind is daarbij een gegeven. Je kunt de windrichting niet veranderen, maar wel de stand van de zeilen. Zo zie ik dat ook in mijn vak als advocaat. De feiten staan vast, maar met de juiste juridische kennis en strategie kun je koers zetten in de richting die je wilt. Doel is het behalen van een maximaal haalbaar resultaat, want ik zeil graag scherp aan de wind. Verder vind ik het belangrijk om de klant en zijn onderneming goed te kennen. Samen optrekken en een duurzame relatie opbouwen.