Corona | Online spreekuur voor ondernemers

  • event02-04-2020
  • schedule11:55
  • timer1 minuut

Gratis online spreekuur voor ondernemers

Speciaal voor ondernemers organiseren wij op donderdag 9 april om 10:00 uur een online spreekuur over de gevolgen van het coronavirus voor uw commerciële contracten. Bent u gehouden om uw verplichtingen nog na te komen? En wat mag u in deze vreemde tijden van uw wederpartij verwachten?

Tijdens het spreekuur gaat Wouter Leerink, specialist contractenrecht, direct in op vragen die leven bij ondernemers. Wouter heeft jarenlange ervaring op het gebied van het contractenrecht, geeft regelmatig lezingen en heeft de blog “Corona: overmacht of onvoorziene omstandigheden” geschreven.

Praktisch
Datum: donderdag 9 april 2020
Tijdstip: 10.00 – 11.00 uur

Wij verzorgen dit spreekuur met de online tool ZOOM. U kunt deelnemen aan deze meeting door u op te geven via het mailadres academy@yspeert.nl.

U kunt zich aanmelden tot donderdag 9 april 09.00 uur. Na aanmelding ontvangt u de toegangscode voor deze meeting.

Zet u dit spreekuur alvast in uw agenda?

Uw eerste aanspreekpunt:

Wouter Leerink

Ik werk in een deskundig team met hartstikke eigenwijze mensen. Dat teamwork vind ik het allermooiste. Ik ben jaren aanvoerder van mijn hockeyteam geweest. Dan staat het groepsproces bij mij ook voorop, samen ergens naartoe werken. In elke zaak moet je eerst zorgen dat de inhoud klopt. Daarna wil ik het onderste uit de kan halen. Maar ik wil niet alleen problemen oplossen. Door een goede relatie met een klant op te bouwen, kun je ook problemen voorkomen.