Actualiteiten Arbeidsrecht

Speciaal voor HR managers/functionarissen HRM en directieleden, organiseert Yspeert advocaten op dinsdag 24 november de academy:

‘Actualiteiten Arbeidsrecht’

Tijdens de academy komen diverse arbeidsrechtelijke onderwerpen aan de orde aan de hand van actuele, (voor de praktijk) relevante uitspraken van rechters. Met name zal tijdens de academy het ontslagrecht worden besproken. Wat zijn de mogelijkheden voor ontslag in deze tijden van economische crisis, hoe werkt de ontslagprocedure bij het UWV en hoe bereid ik mij daar als ondernemer/organisatie op voor?

Deze academy heeft een hoog praktisch gehalte en biedt voldoende ruimte voor het uitwisselen van ervaringen en het stellen van vragen.

Spreker

heeft jarenlange ervaring binnen het arbeidsrecht. Tom geeft regelmatig lezingen, behartigt de arbeidsrechtelijke belangen van veel organisaties, maar staat tegelijkertijd ook werknemers bij.

Programma

15:15 uur      Ontvangst met koffie en thee

15:30 uur      Start academy

16:30 uur      Gelegenheid tot napraten

17:00 uur      Eindtijd academy

Datum en locatie

De academy wordt op de vestiging van Yspeert advocaten georganiseerd in:

  • Wordt vervolgt aan de te
  • aan de te
  • aan de te

Er is voldoende parkeergelegenheid aan de voor- en achterzijde van het pand. Tevens is onze vestiging goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden door een email te sturen naar academy@yspeert.nl of aan te melden via de link. In verband met de maatregelen rondom COVID-19 hanteren wij een maximum van 8 aanmeldingen per academy.

Vanzelfsprekend houden wij ons aan de door het kabinet bepaalde Corona regels. Wij informeren u graag over ons aangepast ontvangst- en hygiëneprotocol;

  • Heeft u ziekteverschijnselen zoals hoesten, neusverkoudheid, keelpijn en/of koorts dan verzoeken wij u om de afspraak te annuleren. Hetzelfde geldt indien u in de thuisomgeving iemand met deze klachten heeft. Pas na 24-uur klachtenvrij kan er weer een afspraak volgen. Datzelfde geldt vanzelfsprekend indien één van onze collega’s klachten ervaart.
  • Wij verzoeken u om niet vroeger te komen dan noodzakelijk.
  • Na binnenkomst verzoeken wij u om uw handen te desinfecteren.
  • Wij houden 1,5 meter afstand.

We hopen u in goede gezondheid te kunnen verwelkomen op onze locatie. Mocht u vragen hebben, neemt u dan ook gerust contact met ons op.

Aan uw deelname zijn geen kosten verbonden.

Academy op locatie?
Wij geven regelmatig dit soort academies (op locatie), benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor persoonlijk advies.

 

Details Academy

Datum:

Wordt vervolgt

Tijd:

15:15 - 17:00

Locatie:

,

Programma

15:15 uur

Ontvangst met koffie en thee

15:30 uur

Start academy

16:30 uur

Gelegenheid tot napraten

17:00 uur

Eindtijd academy

Sprekers

Tom Nicolai
Tom Nicolai

Locatie

Deze academy wordt georganiseerd op Wordt vervolgt , | Bekijk op Google Maps

Locatie

Deze academy wordt georganiseerd op , | Bekijk op Google Maps

Locatie

Deze academy wordt georganiseerd op , | Bekijk op Google Maps

Academy op locatie?

Wij geven regelmatig dit soort Academies (op locatie), benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor persoonlijk advies.

Naar contact

Contactpersoon voor deze Academy

Tom Nicolai

Tom Nicolai is gespecialiseerd in het arbeidsrecht in de meest brede zin van het woord. Ook aangrenzende terreinen zoals medezeggenschap, ziekte en arbeidsongeschiktheid, ambtenarenrecht behoren tot zijn expertise. Hij volgde de postacademische specialisatieopleiding Arbeidsrecht (Grotius). Daarnaast is hij lid van de Vereniging van Arbeidsrechtadvocaten Nederland en Noord-Nederland en verzorgt hij met grote regelmaat lezingen op het gebied van het arbeidsrecht.