Academy Arbeidsrecht | De vaststellingsovereenkomst | Emmen

‘Academy Arbeidsrecht | De vaststellingsovereenkomst | Emmen’

Yspeert advocaten nodigt u van harte uit voor de academy: “actualiteiten arbeidsrecht” op donderdag 6 oktober 2022.

De vaststellingsovereenkomst wordt veel gebruikt bij een beëindiging van een arbeidsovereenkomst. In de vaststellingsovereenkomst worden afspraken vastgelegd over de einddatum, de vergoeding, eventuele relatiebedingen en overige praktische zaken. Ondanks dat een vaststellingsovereenkomst met wederzijdse instemming wordt gesloten, is een zorgvuldige formulering van de afspraken voor zowel de werknemer als de werkgever van cruciaal belang en daar gaat het in de praktijk niet zelden mis. Reden waarom we tijdens deze academy stilstaan bij de (juridische) betekenis van de vaststellingsovereenkomst, de afspraken die daarin moeten (en kunnen) worden opgenomen en op welke wijze deze moeten worden geformuleerd zodat achteraf geen discussies ontstaan.

Ook zal tijdens de academy nog aandacht worden besteed aan de per 1 augustus in werking getreden “Wet transparante en voorspelbare arbeidsvoorwaarden”.

De academy heeft een hoog praktisch gehalte en bevat veel tips waarmee u als werkgever in de dagelijkse praktijk uw voordeel kunt doen. Uiteraard is er ook ruimte voor het uitwisselen van ervaringen en het stellen van vragen.

De academy wordt fysiek gegeven door Tom Nicolai en Kristien Croezen, beiden gespecialiseerd in het arbeidsrecht.

Spreker(s)

Tom Nicolai (advocaat sinds 2001) volgde de postacademische specialisatieopleiding Arbeidsrecht (Grotius). Hij is lid van de Vereniging van Arbeidsrechtadvocaten Nederland en Noord-Nederland en bestuurslid van de bedrijvenvereniging ZO. Tom is als vennoot verbonden aan Yspeert advocaten.

Kristien Croezen studeerde Nederlands recht aan de RUG (specialisatie privaatrecht) en in de tussentijd ook HBO-rechten (bestuursrecht en privaatrecht) aan de Hanzehogeschool Groningen. Voordat zij de advocatuur in ging, was zij onder meer griffier bij de sector civiel van de rechtbank Groningen. Kristien is met name actief op het gebied van huurrecht, arbeidsrecht en het gezondheidsrecht. Zij deelt haar ervaringen en kennis graag door middel van het geven van lezingen en schrijven van blogs. Kristien is lid van de Vereniging voor Gezondheidsrecht.

Programma

15.15 uur      Ontvangst met koffie en thee

15.30 uur      Start academy

16.30 uur      Gelegenheid tot napraten

17.00 uur      Eindtijd academy

Datum en locatie

De academy wordt op de vestiging van Yspeert advocaten georganiseerd in:

  • donderdag 6 oktober 2022 aan de Westeind 54a te Emmen
  • aan de te
  • aan de te

U kunt parkeren op de grote parkeerplaats bij de bioscoop Kinepolis.

Aanmelden

Aanmelden voor deze academy kan via de aanmeldknop op deze pagina of door een e-mail te sturen naar academy@yspeert.nl o.v.v. Academy Arbeidsrecht Emmen. Aan uw deelname zijn geen kosten verbonden.

Mogen wij u verwelkomen? Graag tot donderdag 6 oktober!

Deze academy wordt exclusief georganiseerd voor directieleden en HR managers.

Academy op locatie?
Wij geven regelmatig dit soort academies (op locatie), benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor persoonlijk advies.

 

Details Academy

Datum:

donderdag 6 oktober 2022

Tijd:

15.15 - 17.00

Locatie:

Emmen, Westeind 54a

Programma

15.15 uur

Ontvangst met koffie en thee

15.30 uur

Start academy

16.30 uur

Gelegenheid tot napraten

17.00 uur

Eindtijd academy

Locatie Emmen

Deze academy wordt georganiseerd op donderdag 6 oktober 2022 Emmen, Westeind 54a | Bekijk op Google Maps

Locatie

Deze academy wordt georganiseerd op , | Bekijk op Google Maps

Locatie

Deze academy wordt georganiseerd op , | Bekijk op Google Maps

Academy op locatie?

Wij geven regelmatig dit soort Academies (op locatie), benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor persoonlijk advies.

Naar contact

Contactpersoon voor deze Academy

Tom Nicolai

Tom Nicolai (advocaat sinds 2001) volgde de postacademische specialisatieopleiding Arbeidsrecht (Grotius). Hij is lid van de Vereniging van Arbeidsrechtadvocaten Nederland en Noord-Nederland en bestuurslid van de bedrijvenvereniging ZO. Tom is als vennoot verbonden aan Yspeert advocaten.