Academy: ‘Het ‘nieuwe’ arbeidsrecht in vogelvlucht’

Yspeert advocaten nodigt u van harte uit voor de academy: “Het ‘nieuwe’ arbeidsrecht in vogelvlucht”.

Tom Nicolai is gespecialiseerd in het arbeidsrecht en de rechtsgebieden die daarmee raakvlakken hebben, zoals het medezeggenschapsrecht en het sociaal zekerheidsrecht.  

Tijdens de academy zal Tom onder andere ingaan op het gewijzigde ontslagrecht en de consequenties daarvan voor  ondernemers, de verruimde mogelijkheden tot het in dienst nemen van AOW’ers, de status van flexibele (tijdelijke) contracten, de nieuwe wetgeving met betrekking tot ZZP’ers, de wijzigingen in de Arbowet, etc. Aldus komen vele onderwerpen aan bod waar u in de dagelijkse praktijk mee te maken heeft.

Tijdens de presentatie zal Tom de theorie door middel van aansprekende voorbeelden uit de praktijk verduidelijken. De bijeenkomst heeft dus een hoog praktisch gehalte en bevat vele tips waar u in de dagelijkse praktijk uw voordeel mee kunt doen. Uiteraard is er ook ruimte voor discussie en het stellen van vragen over zaken die u in de praktijk tegenkomt.

Wij nodigen u van harte uit om hieraan deel te nemen.

De academy wordt verzorgd op donderdag 29 juni 2017 op onze vestiging in Groningen.

programma
14.30 uur      ontvangst met koffie en thee
14.45 uur      lezing door Tom Nicolai
16.15 uur      afsluiting met een hapje en een drankje

Deze academy is onlangs geweest.

Deze academy is onlangs geweest.

Academy op locatie?

Wij geven regelmatig dit soort Academies (op locatie), benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor persoonlijk advies.

Naar contact

Programma

Sprekers

Contactpersoon voor deze Academy

Tom Nicolai

Tom Nicolai is gespecialiseerd in het arbeidsrecht in de meest brede zin van het woord. Ook aangrenzende terreinen zoals medezeggenschap, ziekte en arbeidsongeschiktheid, ambtenarenrecht behoren tot zijn expertise. Hij volgde de postacademische specialisatieopleiding Arbeidsrecht (Grotius). Daarnaast is hij lid van de Vereniging van Arbeidsrechtadvocaten Nederland en Noord-Nederland en verzorgt hij met grote regelmaat lezingen op het gebied van het arbeidsrecht.

 

050 207 16 02 +31 (0) 6 281 231 33 t.nicolai@yspeert.nl