Academy: ‘Valkuilen bij het contracteren in de bouw’

Exclusief voor aannemers, architecten en adviseurs werkzaam bij/voor de bouw organiseert Yspeert advocaten de academy “Valkuilen bij het contracteren in de bouw“.

De bouwwereld is complex, innovatief en steeds aan verandering onderhevig. Goede afspraken maken is enorm belangrijk, bijvoorbeeld over het te realiseren resultaat, de risicoverdeling etc. In de bouwwereld wordt bij uitstek gewerkt met standaardcontracten en –voorwaarden, zoals de UAV, de UAV-GC, de AVA, en het VG Model Bouwteamovereenkomst. Daar komt bij dat grotere opdrachtgevers en grote(re) aannemers (ook) eigen contracten en voorwaarden hanteren. Dit alles brengt met zich mee dat er veel onduidelijkheden kunnen ontstaan met alle risico’s van dien. In september 2018 schreef Dennis Koerselman de blog “de nieuwe UAV-GC 2018 komt eraan. Klik hier om de blog te lezen.

Tijdens deze academy gaan Dennis Koerselman en Wouter Leerink in op de valkuilen die bestaan bij het contracteren in de bouw en geven zij u praktische tips om deze valkuilen te omzeilen en zo kostbare (juridische) procedures te voorkomen.

U kunt ook zelf (bij de aanmelding) suggesties voor aanvullende onderwerpen doen. Er wordt getracht deze dan te behandelen.

Voor wie
Deze academy is bedoeld voor alle aannemers, architecten en adviseurs werkzaam bij/voor de bouw.

De academy wordt op de vestiging van Yspeert georganiseerd:

  • dinsdag 18 juni op onze vestiging in Groningen

Programma 
14.45 uur      ontvangst met koffie en thee
15.00 uur      start academy
16.30 uur      gelegenheid tot napraten

Deze academy wordt exclusief georganiseerd voor aannemers, architecten en adviseurs werkzaam bij/voor de bouw. We houden hier bij het registreren en goedkeuren van de aanmeldingen rekening mee.

Deze academy is onlangs geweest.

Deze academy is onlangs geweest.

Academy op locatie?

Wij geven regelmatig dit soort Academies (op locatie), benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor persoonlijk advies.

Naar contact

Programma

Sprekers

Contactpersoon voor deze Academy

Wouter Leerink

Wouter Leerink deed de Master privaatrecht en ondernemingsrecht aan de Rijksuniversiteit Groningen. Sinds 2010 heeft Wouter zich bij Yspeert gespecialiseerd in het bouw-, contracten- en ondernemingsrecht. Verder is Wouter actief als lid van de Junior Kamer Groningen (JCI), de Jongeren Commercieele Club Groningen (JCC), de Commercieele Club Groningen (CCG) en de Vereniging voor Bouwrecht-Advocaten (Vbr-A).

050 207 16 21 +31 (0) 6 514 370 57 w.leerink@yspeert.nl