Academy: Actualiteiten Arbeidsrecht

Speciaal voor HR managers/functionarissen HRM en directieleden, organiseert Yspeert advocaten op donderdag 13 februari de academy:

‘Actualiteiten Arbeidsrecht’

Per 1 januari 2020 is de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) in werking getreden. Over de inhoud van deze wet en de verplichtingen die dit voor werkgevers met zich meebrengt is al veel gezegd en geschreven. Desondanks blijken er nog veel vragen en onduidelijkheden te zijn. Tijdens de academy zal daarom kort worden stilgestaan bij de belangrijkste wijzigingen van de WAB en ontvangt u een checklist zodat u er als werkgever zeker van bent dat u niets bent vergeten (met vaak alle gevolgen van dien).

Daarnaast zullen tijdens de academy diverse arbeidsrechtelijke onderwerpen aan de orde komen aan de hand van actuele, (voor de praktijk) relevante uitspraken van rechters. Denk daarbij aan het concurrentiebeding, het wijzigen van arbeidsvoorwaarden, voorwaarden voor ontslag etc.

Deze academy heeft een hoog praktisch gehalte en biedt voldoende ruimte voor het uitwisselen van ervaringen en het stellen van vragen.

Spreker

Tom Nicolai heeft jarenlange ervaring binnen het arbeidsrecht. Tom geeft regelmatig lezingen, behartigt de arbeidsrechtelijke belangen van veel organisaties, maar staat tegelijkertijd ook werknemers bij.

Programma

15.15 uur      Ontvangst met koffie en thee

15.30 uur      Start academy

16.30 uur      Gelegenheid tot napraten

17.00 uur      Eindtijd academy

Datum en locatie

De academy wordt op de vestiging van Yspeert advocaten in Drachten georganiseerd:

Donderdag 13 februari aan de Lavendelheide 9 te Drachten

Er is voldoende parkeergelegenheid aan de voor- en achterzijde van het pand. Tevens is onze vestiging goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden door een email te sturen naar academy@yspeert.nl of aan te melden via de link.

Aan uw deelname zijn geen kosten verbonden.

Deze academy is onlangs geweest.

Deze academy is onlangs geweest.

Academy op locatie?

Wij geven regelmatig dit soort Academies (op locatie), benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor persoonlijk advies.

Naar contact

Programma

16:15 uur

Ontvangst met koffie en thee

16:30 uur

Start academy

17:30 uur

Gelegenheid tot napraten

18:00 uur

Eindtijd academy

Sprekers

Contactpersoon voor deze Academy

Tom Nicolai

Tom Nicolai is gespecialiseerd in het arbeidsrecht in de meest brede zin van het woord. Ook aangrenzende terreinen zoals medezeggenschap, ziekte en arbeidsongeschiktheid, ambtenarenrecht behoren tot zijn expertise. Hij volgde de postacademische specialisatieopleiding Arbeidsrecht (Grotius). Daarnaast is hij lid van de Vereniging van Arbeidsrechtadvocaten Nederland en Noord-Nederland en verzorgt hij met grote regelmaat lezingen op het gebied van het arbeidsrecht.

 

050 207 16 02 +31 (0) 6 281 231 33 t.nicolai@yspeert.nl