Academy: Actualiteiten Arbeidsrecht

Speciaal voor HR managers/functionarissen HRM en directieleden, organiseert Yspeert advocaten op donderdag 11 februari de academy:

‘Actualiteiten Arbeidsrecht’

Per 1 januari 2020 is de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) in werking getreden. Over de inhoud van deze wet en de verplichtingen die dit voor werkgevers met zich meebrengt is al veel gezegd en geschreven. Desondanks blijken er nog veel vragen en onduidelijkheden te zijn. Tijdens de academy zal daarom kort worden stilgestaan bij de belangrijkste wijzigingen van de WAB en ontvangt u een checklist zodat u er als werkgever zeker van bent dat u niets bent vergeten (met vaak alle gevolgen van dien).

Daarnaast zullen tijdens de academy diverse arbeidsrechtelijke onderwerpen aan de orde komen aan de hand van actuele, (voor de praktijk) relevante uitspraken van rechters. Denk daarbij aan het concurrentiebeding, het wijzigen van arbeidsvoorwaarden, voorwaarden voor ontslag etc.

Deze academy heeft een hoog praktisch gehalte en biedt voldoende ruimte voor het uitwisselen van ervaringen en het stellen van vragen.

Spreker

Kristien Croezen studeerde Nederlands recht aan de RUG (specialisatie privaatrecht) en in de tussentijd ook HBO-rechten (bestuursrecht en privaatrecht) aan de Hanzehogeschool Groningen.  Voordat zij de advocatuur in ging, was zij onder meer griffier bij de sector civiel van de rechtbank Groningen. Kristien is met name actief op het gebied van huurrecht, arbeidsrecht en het gezondheidsrecht.

Programma

15.15 uur      Ontvangst met koffie en thee

15.30 uur      Start academy

16.30 uur      Gelegenheid tot napraten

17.00 uur      Eindtijd academy

Datum en locatie

De academy wordt op de vestiging van Yspeert advocaten in Emmen georganiseerd:

Dinsdag 11 februari aan de Westeind 54a te Emmen

U kunt parkeren op parkeerterrein Noord Centrum (Westeind 70). Dit ligt op enkele minuten lopen van ons kantoor. Tevens is onze vestiging goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden door een email te sturen naar academy@yspeert.nl of aan te melden via de link.

Aan uw deelname zijn geen kosten verbonden.

Deze academy is onlangs geweest.

Deze academy is onlangs geweest.

Academy op locatie?

Wij geven regelmatig dit soort Academies (op locatie), benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor persoonlijk advies.

Naar contact

Programma

15:15 uur

Ontvangst met koffie en thee

15:30 uur

Start academy

16:30 uur

Gelegenheid tot napraten

17:00 uur

Eindtijd academy

Sprekers

Contactpersoon voor deze Academy

Kristien Croezen

Kristien studeerde Nederlands recht aan de RUG (specialisatie privaatrecht) en in de tussentijd ook HBO-rechten (bestuursrecht en privaatrecht) aan de Hanzehogeschool Groningen.  Voordat zij de advocatuur in ging, was zij onder meer griffier bij de sector civiel van de rechtbank Groningen. Kristien is met name actief op het gebied van huurrecht, arbeidsrecht en het gezondheidsrecht. Zij deelt haar ervaringen en kennis graag door middel van het geven van lezingen en schrijven van blogs.

050 207 16 08 +31 (0) 6 546 340 49 k.croezen@yspeert.nl