Contractenrecht

 

Privé of zakelijk, bijna dagelijks spelen contracten een rol in ons leven. Van uw energieleverancier thuis tot uw arbeidscontract, van hypotheek tot handelspartner. Het contractenrecht loopt dan ook dwars door alle rechtsgebieden heen.

 

Algemene voorwaarden

Hoe gaat u als ondernemer om met onredelijke voorwaarden van een leverancier of opdrachtgever? Kunt u alle mogelijke schade uitsluiten? Hoe beschermt u uw idee?

 

kleine lettertjes

Een kleine greep uit de vragen die onze doorgewinterde specialisten contractenrecht voor u beantwoorden. Wij stellen niet alleen nieuwe contracten voor u op, maar beoordelen ook bestaande. Van de grote lijnen tot de kleinste lettertjes.

Uw eerste aanspreekpunt:

Aanspreekpunt

Edith van den Akker

Edith Van den Akker is medeauteur van het boek ‘Informatieplichten van dienstverleners’ (1999) en promoveerde in 2001 op haar proefschrift ‘Beroepsaansprakelijkheid ten opzichte van derden’. Van 1998 tot 2003 was zij werkzaam bij Houthoff Buruma te Rotterdam op de secties verzekeringsrecht en bouwrecht. Zij is sinds 2004 verbonden aan Yspeert advocaten. Intern is zij mede verantwoordelijk voor de opleidingen van advocaten en advocaat stagiairs. Zij is betrokken bij het vak verzekeringsrecht aan de Rijksuniversiteit Groningen.